Tunnelcykling med italiensk kvalitetsfika

Lördagmorgon och ändå uppe med tuppen, för på schemat stod cykling på Friends Arena. När man vet att man ett par timmar framför sig med goa vänner och cykling, då är det lätt att hoppa ur sängen.

Idag var det Jörgen och Jonathan som var mina kumpaner. Sedan hade Jörgen fått kontakt med ett gäng trevliga killar från CK Medvind som jag också blev introducerad för. Verkar vara härligt gäng cyklister. 
Hamnade dessutom bredvid Robin Hedström i depån som jag följer på Twitter. Han är en hejare på cyclocross. Det var skoj att växla några ord med honom innan vi gav oss ut på dagens cykelpass.
Jag stod för förmiddagens energiboost till oss iform av kaffe och en 1 kg italiensk Pandorato panettone senza canditi. Mina kompisar hade sponsrat mig med den från deras butik Olja&Oliv Delikatesser. Det skars friskt i kakan och smakskades på i pausen.
Som vanligt blev det en förmiddag med massor med cykling (ca 50 km) och trevliga minnen. Idag fick vi som var där och cyklade dessutom en rabattcheck på Bianchi Café & Cylces. För mig som Bianchicyklist kan man inte bli annat än superlycklig. 
Jag kan inte nog tacka Gran Fondo och Friends Arena för att de upplåter arenan åt oss cykelentusiaster. Efter idag har jag bestämt mig för att jag nu ska anmäla mig till Gran Fondo Stockholm (15 mil).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.