Kämpar envist på med att utomhuscykla

Tiden då man mötte hejande cyklister på vägarna är sedan länge förbi. De flesta har gått i ide och sitter på en trainer hemma eller svettas på ett spinningpass nära dig. Trots att mörkret lägger sig snabbt och det är blött och kallt för det mesta, så finner jag en viss tjusning med att fortsätta cykla utomhus.

Man trampar på för glatta livet och stirrar på ljuskäglan framför en i mörkret. Det blir knappast några tidsrekord på cykelpassen som äger rum kvällstid, men vet ni vad att det gör inget! Personligen tycker jag det är otroligt uppiggande att vara ute i friska luften. Att komma hem och se ut som en prickig korv i ansiktet av gegga är något man bara får acceptera så här års, och lite smuts dör man inte av.

Det kommer nog en dag snart, då även jag ger upp att cykla utomhus och hoppar upp på trainern för mata på mil efter mil utan att komma någon vart.

Cykelmekaniker från och med imorgon?
Imorgon ska jag på cykelmekarkurs, som jag ser väldigt mycket fram emot. Äntligen ska jag kanske lära mig att våga justera växlar, ta isär saker på mina cyklar och sedan få det ihop det igen.

Celeste är offret som ska utsättas för mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.