Testat Runkeeper Live

Idag tog jag en lättare testrunda för att se hur direktsändningen funkade efter uppgraderingen av Runkeeper igår. Tycker detta är lite nördigt, men ändå jätteballt att det funkar. Kan faktiskt se det bra och roliga i detta. Framför allt i sommar med alla lopp man ska göra, då familj och andra intresserade vänner m.fl. nu på ett kul sätt kan följa en under loppet.

Jag hade förberett pappa på att kolla hur det såg ut för en som inte har Runkeeper och som vill titta. Det gick väl sådär. Han såg egentligen ingenting förrän han stängde ned webbläsaren och gick in igen.

Han skapade sig ett inlogg istället, som gick ganska fort. Det går att skapa sig ett inlogg via sin facebookprofil, eller skapa sig ett med sin e-postadress och ett lösenord.

Med ett konto gick det bättre att se. När man kom in på min profil på Runkeeper, så ser man på bilden nedan om jag skulle vara ute på en runda.

Så här såg det ut:

När man startat en runda blinkar den röda lampan att rundan är igång

Klickar man sig in på rundan som pågår ser man en karta och siffrorna och positionen uppdateras live. Där kan man också se att sändning pågår i det gråa fältet mellan kartan och alla siffror.

Utmed rundan kan man se om jag fotar något. Bilden dyker då upp direkt på den plats fotot togs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.