Första passet med nya träningskompisen

För 10 år sedan var man i stort sett hänvisad till att antingen gå med i någon form av träningsklubb för att både utöva och träffa andra med samma träningsintresse som en själv.

Idag har det i och med de sociala mediernas frammarsch blivit lite lättare att lyssna på och träffa personer som delar samma intresse som en själv. Personligen tycker jag Twitter är en fantastisk kanal att både följa personer som skriver om sin träning och själv dela med mig av mina egna pass som jag gör.

I förra vecka fick jag ett meddelande av en tjej som följer mig och jag henne på Twitter. Hon hade läst lite på min blogg om min träning och mina mål jag har satt upp för 2013. Det kändes innan vi sågs att vi nog låg på ungefär samma träningsnivå. Hur som helst, bestämde vi oss för att köra ett pass tillsammans.

Idag träffades vi och körde lätt joggning följt av ett lite tuffare intervallpass. Jag som normalt är en ensamtränare och som inte så ofta brukar träna tillsammans med någon annan, tyckte det var ett riktigt kul och bra träningspass. Är man med någon eller flera andra, så sporrar man lite omedvetet varandra. Det behövs för att komma framåt med träningen.

Vi höll ganska jämn hastighet under passet

Efteråt var det kul att prata om både uppnådda och framtida mål över en kopp kaffe.

För min egen del är det nu äntligen dags för min lite tokiga utmaning nästa söndag. Mer om den kommer i ett separat inlägg… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.