Upplägg inför DN Stockholm Halvmarathon

Igår sprang jag min sista träningsrunda innan det är dags att avverka 21 098 meter runt om i Stockholm City. Idag kanske jag inte hade världens bästa aktivietet på jobbet inför loppet på lördag. Jag har stått en hel dag på Campus Valla i Linköping och representerat ICA Student samt ICA Banken, där jag arbetar. Det är inget jag vill ha ogjort, då jag haft riktigt kul idag.

Nu är det vila som gäller och imorgon fredag morgon är det dags att ge sig in till stan och hämta ut nummerlappen och på kvällen, kommer familjen på besök och då blir det pastauppladdning!

Jag kommer nog leva ganska normalt under lördagen och inte konstla till det för mycket, det mår kroppen bäst av. Tänker dricka mer än vanligt dock och på senare delen av eftermiddagen, kommer jag byta vattnet mot sportdryck för att ladda upp energin i kroppen.

Mitt mål i år är att springa under 2 timmar. Förra året sprang jag på 2 timmar och 2 sek. Jag kommer ta ett farthållarband med tiden 1:45 timmar, men så snabbt kommer jag inte kunna springa tror jag. Det är bra att ta ett band som stressar en lite, då kommer jag att pressa mig mer om jag känner mig rätt.

Vädrets makter verkar vara på vår sida, då det väntas sol till halvklart och ca 16 gradet – perfekt!

Jag har startnummer 12 003 och startar klockan 16.20. Man kan följa mig direkt på DN Halvmarathons webbsida eller skicka mitt startnummer SHM 12003 till nummer 72700. (Kostar 30kr).

Heja mig på lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.