Blått e flott

Många säger att man sparar pengar genom att man inte går i affärer lika mycket nu under Coronautbrottet, men det vete katten om det stämmer på mig. Nu om något vill man ju unna sig något och det gjorde jag idag.

Jag är i stort behov av ett par nya cykelskor, då ena stortån börjar titta ut genom mina nuvarande MTB-skor. Och jag har länge surfat runt och suktat efter något mer färgglatt att ha på fötterna, än de svarta cykelskor jag har idag.

Jag klickade idag hem ett par blåa Shimano XC-501 som inte fanns på lager just nu, men som väntades in inom 4-10 dagar. Jag valde att köpa dem från en svensk cykelbutik som heter Biketown som är baserad i Falun och Gävle, vilket känns lite extra bra att stötta så här i coronatider och så hade de ett bra pris på dem.

Nu är det bara att hoppas att de passar. Mina gamla MTB-skor är också av märket Shimano, så jag köpte samma storlek som jag har i dem. Just skor är annars lite svårt att köpa online tycker jag, då de varierar väldigt mycket i hur de sitter. Men nu håller jag tummarna för att jag valt rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.