Dags att sätta självförtroendet på prov

Ibland måste man utmana sig själv med saker, där man redan från start vet att man kanske inte kommer ha så stor chans. Imorgon är det dags för den andra deltävlingen i SCF SWE Cup Racing League i Zwift. Det är ett race som Svenska Cykelförbundet anordnar och som bara är öppet för svenskar och de som har en racinglicens eller tecknat ett speciellt medlemskap hos SCF.

För 2 veckor sedan gick första loppet och då följde jag det på den livesändning som SCF hade. Från Team Utan Gränser deltog flera stycken i olika klasser. Jag tyckte det såg så jobbigt kul ut, att jag tecknade upp mig för ett sådant där specialmedlemskap hos SCF i veckan.

Se upp alla i C-klassen
Nu kommer jag 🤪

Imorgon kl 19:00 startar då även jag i race nummer två i denna serie. Jag har anmält mig i klass C. Det ser ut att bli rätt många från Team Utan Gränser även i detta race, vilket är jätteskoj.

Jag gör det mest för att utmana mig själv lite och för att tävla i Zwift är så himla kul. Jag har inte så stora förhoppningar på någon bra placering. I ett race som detta är det väl gissningsvis créme dela créme som deltar i alla klasser och så lilla jag 😃

Foto från SCF

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.