Misärcyklisten trampar på

Något spännande har hänt med mig senaste tiden. Jag som brukar sky regn har plötsligt inget alls emot när det öser ned medan jag sitter på cykeln.

Häromdagen när jag skulle cykla hem från jobbet, vräkte regnet ned och gjorde så under hela den timme som jag har på cykeln innan jag är hemma. Jag fann mig istället själv sjungades i regnet på sträckor där ingen hörde mig ☺️ Antingen börjar jag bli knäpp eller så blir man bara lycklig av cykla mycket.

Jag har längtat efter denna känsla då man skiter i vädret och bara cyklar. När man kommer till sitt mål tömmer man skorna på vatten, tar en varm dusch och vipps är man en ny människa.

Skorna hinner ju nätt och jämnt torka efter 6 mils plaskvåtspendling. Därför tror jag att jag ska införskaffa någon form av skotork. Vill inte ha en sådan där ful man sätter på väggen, utan tänker mig något mer enklare och mer portabelt som denna jag hittade på Jula för 119 kr.

Många kilometer blir det…

När jag gluttade i STRAVA hur mycket jag cyklat hittills i år, så kommer jag nästa vecka att passera 8 000 km. Personligen tycker jag det är helt galet mycket, då jag aldrig någonsin cyklat så mycket under ett år.

2 kommentarer

 1. Cykelkatten · november 18, 2019

  Skotork är super, annars funkar vanlig resehårtork också super! Trampa lugnt 🙂

  Gilla

  • Magnus · november 18, 2019

   Bra tips med hårtork. Tror jag har någon gammal liggande, som man kan köra på lite olika värmeläge.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.