Giro di Lammbardia

Det känns nästan som att vara utomlands när jag för första gången fick möjligheten att besöka Fårö. Landskapet på Fårö är kargt och platt men helt otroligt vackert. Jag bor i min kompis Johan Hübner och hans familjs nyköpta hus. Förutom husägaren själv är även Jörgen Otterstål och Robert Otterstål med på denna cykelweekend.

Idag cyklade vi kors och tvärs över Fårö och vi upplevde allt från trevliga asfaltsvägar, till skakiga grusvägar och terränger med mestadels sand som var en riktig utmaning att försöka cykla på med mina rätt omönstrade pendelcykeldäck på crossen.

Som Stockholmscyklist är det en magisk känsla att bara kunna cykla rakt ut i spenaten utan några problem. Det går liksom inte i Stockholm. Några gånger blev dock underlaget så stenigt och skakigt att det kändes som ögonen skulle skaka ut ur ögonhålorna.

Vi pausade på ett creperie med en skön amerikansk touch. Där åt jag min livs första Gallete som var något av det smarrigaste jag ätit.

Efter detta bar det iväg att utforska de norra delarna av Fårö och målet blev att se fyren som ligger längst upp på norra delen innan vi styrde hemåt igen. Dagen kan summeras med att vi har fått en dag med extremt varierad cykling och vi fick ihop 76 km helt underbar cykling i strålande sommarväder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.