Adventcykling och bullbak

Efter att jag gjort alla måsten idag, så fanns det faktiskt lite tid för cykling innan solen trillade ner bakom horisonten. Häromdagen fick jag en kommentar på bloggen av en person som inte tyckte att bilden gav honom något på min nya cykeltröja som är mönstrad som om det vore en flanellskjorta. Bilden var tagen direkt från tillverkaren och var bara en bild på själva tröjan utan någon människa som hade den på sig.

Det tog en evighet innan den kom, så därför kunde jag inte visa den när jag hade den på mig. Dessutom är den rätt tunn, så kan man inte använda den om det är minusgrader ute.

Idag var det dock 5 plusgrader, så jag tog på mig en halvtjock cykeltröja som underställ och så körde jag med Skoghuggartröjan ovan på den, så nu har jag premiärcyklat med den. Det är dock lite svårt att få en bra överblick på den fina tröjan när man tar en selfie.

När jag nästan var hemma var det en magiskt vacker solnedgång då jag passerade Garnsviken.

Ikväll är det bagarstuga här hemma. En sats lussebullar kämpar jag med mellan tvättmaskiner och massa annat fix. Måste ändå säga att jag tycker lussebullsrullningen ser perfekt ut.

Apropå juliga saker, du har väl inte missat att läsa första dikten i årets upplaga av mina adventsdikter som jag skriver varje advent? Läs första adventsdikten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.