Skogshuggarcyklist

Jag har sagt det förut att cykelsporten är materialsporternas materialsport. Detta innebära givetvis olika saker för olika cyklister. Man kan vara den den där som biter sig fast i Velominatis regler och följer dem stenhårt, eller så struntar man i dem helhjärtat och bara cyklar för att det så himla kul och för att det är bra för din hälsa.

Jag skulle nog säga att jag är en cyklist som gillar dessa knäppa regler, men jag gillar också att tänja på dem ibland. Jag kan absolut skoja med andra som inte har en aning om dessa regler och som blandar cykelkläder, löparkläder och färger hej vilt, för jag har själv varit där en gång för länge sedan. Man får dock passa sig med vem man skojar med, för känner du inte personen, så kan det vara så att alla inte har förutsättningar att köpa cykelkläder, strumpor, handskar och cykelkepsar som är perfekt färgmatchade till den cykel man sitter på.

Igår köpte jag en riktigt kul cykeltröja från Vogue Cycling som ser ut som en flanellskjorta. Den hör kanske mer hemma i Dressmannreklamen eller på en skogshuggare med en kåsa i handen, än på en cyklist.

Jag kunde dock inte låta bli, då jag tycker om att sprida lite humor och så tycker jag att den faktiskt var rätt fräck.

2 kommentarer

 1. Jocke · november 30, 2017

  This picture is useless without any pictures with the shirt on!

  Gilla

  • Magnus · november 30, 2017

   Okej, but it was hard to take a selfie with the jersey on, when it hadn’t arrived by mail yet. The delivery took really long. The weather in Sweden is now to cold to ride with it, but I promise that there will be pictures with me wearing it soon.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.