Vipps vad fort den här dagen gick

Idag hade jag en tanke att cykla MTB i den fina höstsolen, men det blev istället lövkrattning av lilla tomten, putsning av husets alla fönster ute och så hann jag iväg en sväng för att handla lite. Då passade jag på att införskaffa mig ett par till vintercykelbyxor. 
Jag har ett par vintercykelbyxor sedan tidigare från Diadora som är helt okej när det är ned till runt noll grader. Nu köpte mig ett par från Craft som kändes lite tjockare och som hade något specialtyg kring knäna för att hålla dem varma. De satt som gjutna på mig iallafall, så vi får väl se hur de känns att cykla i. 
Idag när jag ställde in de sista utemöblerna i förrådet, passade jag på att rulla fram Mr Cyclist som jag gjorde förra året till jul. Det är en cyklist som jag knådat fram med hjälp av hönsnät och som sitter på min allra första MTB som är trasig och kasserad sedan länge. Mr Cyclist är sedan insinuerad i en ljusslinga för att synas.
Jag vet att det inte är jul på länge, men den känns ju inte så jättejulig så jag tyckte det var okej att tända upp honom idag. Sedan kanske man får besök av något monster idag, så jag förberett med med godis och halloweenpumpa är tänd.
Bhuuu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.