Igår klev man över till andra sidan

Jag är inte död… Utan jag fyllde 40 år igår. Eftersom jag fyller år i den gråaste av alla månader, så har jag skjutit upp mitt firande till sommaren och bjudit in mina vänner på fest då istället.

Gårdagen började med att jag tog mig ut på en födelsedagscykeltur på strax under 5 mil på förmiddagen. Fram på eftermiddagen kom mina föräldrar och min bror över på fika och tårta. Sedan åkte vi in till Stockholm och mina vänner Henrik och Åsas Olja&Oliv Deli och Vinbar, där de bjudit in ett par av våra gemensamma kompisar. Det bjöds först på bubbel och mer tårta. Lite senare dukades det upp en förrättbuffé av chark, ost och andra italienska godsaker. Sedan blev det varmrätt, där alla fick välja bland vinbarens pastarätter. Till allt detta bjöds det på vin och bubbel. 
De hade också fixat så vi inte missade Melodifestivalen, så både TV och ljudanläggning underhöll tillsammans med skratt och prat.
Tacktal
Fram på natten susade vi hem mätta och belåtna. Jag vill verkligen tacka Henrik och Åsa för att ni så generöst bjöd mig, min familj och vännerna på allt detta. Tack även till min familj och ni andra som var där igår.  Tack också för alla fina presenter jag fått från familj och vänner.
Jag får också passa på att tacka för alla gratulationer som svämmat över på Facebook från alla vänner och bekanta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.