Skidpremiär denna vecka?

Efter utmaningen Festive 500, så fick jag en liten förkylning och någon lättare hosta. Det förvånar mig inte jättemycket, då jag gissar att kroppen är mer mottaglig för sånt när man tränar varje dag i en veckas tid. Man blir ju mer motståndskraftig mot sjukdomar om man tränar, men precis efter hårda pass så är tydligen kroppen extra känslig och man ska undvika att utsätta sig för onödig smittorisk.
Nåja. Jag är ju inte sjuk och nu är det bara lite hosta kvar, så jag ska nog överleva. Idag snöar det och är -11 grader ute, så jag tänkte ta mig en långpromenad i det kyliga snövädret. Men framåt onsdag, tänkte jag kanske göra årets första skidpremiär. Tydligen ska spåren vara hyfsat bra nere på Arninge Golfklubb, där Täby IS underhåller spåren och preppar dem med konstsnö om nu detta skulle behövas.
Förra året åkte jag KortVasan, men i år har jag inte anmält mig till något skidlopp. Vi får väl se om man gör någon sista minuten anmälan till något, för det är ju rätt skoj att åka skidor när man väl står där med planken under fötterna.
Hittade en sajt, som letar rätt på ens mest lajkade bilder på Instagram under 2015 och nedan kan ni se mina. Konstigt nog är det väldigt mycket cykelbilder, men även en gruppbild på mig och mina kollegor när vi skulle köra KortVasan, samt en bild på de pumpor jag gjorde till Halloween.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.