Om man kanske skulle ta och cykla 500 km

Förra året så hoppade jag av efter ungefär 180 km pga av att det var så kallt. Jag pratar givetvis om Rapha Festive 500 som är en utmaning där man ska cykla 500 km mellan julafton och nyårsafton. Normalt sett är det inga problem för en hyfsat van cyklist att avverka detta, men givetsvis valde vintern att slå till med full kraft precis mellan jul och nyår förra året. Vi fick temperaturer som gick ned mot -15 grader och då blev det för mycket även för mig.

Nu är det nytt år och än så länge har vi i Stockholm knappt sett röken av vintern. Med lite mer än 2 veckor kvar till julafton går jag i funderingar på om jag skulle göra ett nytt försök i år.
Jag har alltså 8 dagar på mig att cykla 500 km. Det blir lite mer än 6 mil om dagen. Personligen tror jag att julafton går bort, så man får nog sikta på lite mer än 7 mil varje dag under 7 dagar istället.
Här nedan är några kalla bilder från förra årets försök att klara av Festive 500. Nu är då bara frågan om man ska ge sig själv denna tokiga träningsjulklapp i jul?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.