Nä men vad hände nu…

Gårdagens snöfall och mitt andra testbak av surdegsbröd som Jörgen fått mig att fastna för, gjorde att det inte blev någon cykling.
Plötsligt står de där och och tittar på mig som två ledsna katter: Mina löparskor! De ploppade fram ur skohyllan när jag skulle dammsuga av lite snabbt i hallen. Eftersom jag är en känslosam man, föll jag för deras tomma blick. Lite senare på eftermiddagen snörade jag på mig dem och tog mig en runda.
Många brukar säga att för dig som cyklar så mycket är det väl inga problem att ge sig ut på en löprunda. Jo! Konditionen finns nog där, skulle jag nog säga. Det stora problemet är avsaknaden av löparglädjen som jag hade för några år sedan. Man känner även att cykling och löpning tränar rätt olika muskler i benen. Detta resulterade i en slowjog på ca 7,3 km, med en bedrövlig medelhastighet på futtiga 6,06 km/tim. 
Nåja, det var ju som sagt flera månader sedan sprang (joggade), så det viktiga är väl att jag gjorde det och att skorna blev lite glada att få känna på lite asfalt igen. Idag är jag då lite stel och har lite träningsvärk i benen, så allt är väl som det ska vara när man varit borta från en sport länge.
Andra omgången med surdegsbröd. Blev bättre än första, men inte så luftiga som jag hoppats på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.