Tunga beslut är aldrig lätta att ta

En bild i svart-vitt kändes rätt idag

Idag har jag fattat ett tråkigt, men för mig själv vettigt beslut. Det är att jag kommer stå över att cykla Vätternrundan med Fredrikshof SUB9-grupp i Nacka/Värmdö.

Bakgrunden till detta är att jag bonkade och gick in i väggen två gånger på förra helgens certifieringsrunda. Kände mig konstig i flera dagar efteråt och insåg väl att jag kanske inte är en SUB9-cyklist iallafall. 
Jag vill inte starta med gruppen och eventuellt vara tvungen att bryta för att jag inte hänger med och sedan få åka buss till målgången. Att fortsätta cykla på egen hand i egen takt är inte ett alternativ, då vår snabbgrupp startar så sent som kl 13 på lördagen. Detta gör att det är svårt att cykla rundan själv och hinna innan de drar snöret på de stationer som man måste passerat inom en viss tid.
Jag hade sett fram emot att Vätternrundan 2014, men med facit i hand borde jag kanske valt en SUB10 eller SUB11-grupp. Jag kommer fortsätta att cykla med stor glädje, för jag älskar verkligen att cykla och nu får man ställa om siktet på Cykelvasan senare i sommar istället. Kanske klämmer jag in något landsvägslopp i sommar också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.