Stormande vårkänslor

Igår var stod det baluns på schemat, från tidig eftermiddag till långt in på natten firade min kompis Robert som fyllt 40 år. Trots att jag inte kom i säng förrän efter klockan 2 inatt var jag pigg när jag vaknade i morse vid 9.30. Det är en härlig känsla. Varannan vatten, var nog det vinnade konceptet igår?

Vid lunch idag gjorde jag och Celeste landsvägspremiär utomhus. Tror aldrig jag har kunnat ge mig ut och cykla så här tidigt någon gång. Vägarna var hyfsat grusfria och solen strålade, kan det bli bättre? Ja, visst kan det blir det! Grädden på moset hade ju varit om mina cykelkupmaner från andra sidan stan varit med, men flera saker gjorde att vi inte fick ihop det idag. Jörgen och Lasse körde en lång MTB-tur på egen hand i Nacka och Robert (inte födelsedagsbarnet) var krasslig så han avstod cyklandet idag.

Jag körde Rialarundan som delvis är helt magisk att cykla med sina böljande småvägar med lite trafik på. Det enda som var lite läskigt, var att det blåste rätt ordentligt. På vissa ställen där vinden fick fart fick man hålla i styret ordentligt. Sammanfattningsvis var det en superhärlig runda och det bästa av allt var att jag äntligen slog min arbetskamrat Jonathans tid på STRAVA-segmentet ”Hakungebacken Nedför”. Dagens runda blev stormiga 55,2 km och du kan du se på min sida på STRAVA.Tog mig en paus och funderade lite utmed en av alla sjöar jag passerade idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.