Testrapport av Nya Asics GEL-1170

Idag var det äntligen dags att ge sig ut att testa nya löparskorna. Tanken var väl att ta en kort runda för att känna in skorna, för att sedan ta en längre runda om någon dag eller två.

Redan efter ett par meter kände jag hur grymt skönt de satt på fötterna. Känslan var som om de var gjutna efter mina fossingar. Det slutade med att kortrundan blev 15,9 km istället och nu efteråt känns det kanon. Jag är så nöjd med mitt köp.

Jag börjande köpa den här serien från Asics för två år sedan, då jag ledsen och besviken på mina dåvarande skor fått väldigt ont i ena knät. Besökte då Löplabbet och tillsammans med dem provade ut ett par nya skor. Asics GEL-1150 blev den sko som skulle få mig tillbaka på banan igen. Sedan dess har jag fortsatt att köpa den serien och i år heter serien GEL-1170. Jag köpte ett par i denna serie redan tidigt i våras, men efter många och långa löprundor i sommar så gjorde de sin sista runda på Midnattsloppet. Nu skaffade jag mig en uppdaterad höstversion och hoppas på många härliga pass i höst/vinter.

Mina fötter ger dem 5 av 5 solar.

Nu återstår 2 löppass och möjligen 1 cykelpass innan det är dags att försöka springa DN Stockholm Halvmarathon på under 2 timmar.

Heja mig!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.