2:a endagsfastan till ända

Idag har jag genomfört min andra endagsfasta och idag gick det ännu bättre än förra veckan. Idag har jag bara vid ett enda tillfälle känt mig hungrig. De 24 timmarna har alltså flutit på ganska obemärkt och utan att jag upplevt dem särskilt jobbiga.

På eftermiddagen idag hade vi en workshop på jobbet som pågick i stort sett hela eftermiddagen och de godsaker man dukat fram såg makalöst goda ut, men jag hade inga problem med att detta fat stod nästan mitt framför min näsa och ropade ÄT MIG, ÄT MIG!


Jag hade tänkt springa en sväng på fastande mage ikväll, men mörkret och den tjocka dimman fick mig att hellre värma på gårdagens grymt smarriga thailändska gryta. Men någon dag framöver, ska jag prova att träna lite samma dag som jag fastar.

Lite stolt är jag ändå över att jag klarat av detta utan att fuska och jag ser fram emot att se hur man kommer må lite längre fram. Det ska också bli kul att se om förra veckans viktnedgång bara var något tillfälligt eller om jag forsätter att bli av med några kilon, så jag når mitt mål att väga 65-70 kg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.