Team utan gränser

Jag har inte själv varit med och cyklat med Team Utan Gränser mot målet att cykla Vätternrundan på 11 timmar. Jag tycker det är en fantastisk fin satsning de gör till förmån för organisationen Läkare utan gränser.
I gruppen Team Utan Gränser ingår flera av mina cykelvänner och igår gick de i mål på Vätternrundan på strax över 11 timmar. Av alla statusuppdateringar jag följt, verkar de sjukt glada och lyckliga över att inte bara klarat av cykla runt den stora pölen på 30 mil, utan för att de också slagit sitt insamlingsmål med 157 %.  De satte upp ett mål att under resans gång samla ihop 100 000 kr till organisationen, men idag har man alltså samlat ihop otroliga 157 000 kr.
Man kan fortfarande skänka pengar och läsa mer om deras satsning på: Team Utan Gränser
Bild: Från Johan Hübners Facebook som är en av alla dem som var med och startade upp satsningen.

2 kommentarer

  1. Magnus Emanuel · juni 14, 2015

    Varsågod, ni har gjort grymt jobb. Även om jag nästan var med ett tag, så e jag rätt nöjd att jag valde att stå över i år också. Även om jag säkert skulle tagit mig runt, känns det som jag njutit mer av cyklingen i år. Hoppas ditt knä blir bättre, så vi kan njuta av CykelVasan i sommar.

    Gilla

  2. Jyrgomatic · juni 14, 2015

    Du var ju faktiskt nästan med i början 🙂 Tack snälla du för fin post om oss! Nu ska jag försöka komma över att jag var tvungen att bryta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.