Frostiscross

Idag mjukistränade jag lite efter att jag varit borta från all typ av cykling i 2 veckor pga en förkylning. Temperaturen låg på -1 grad, då jag stack iväg vid 9.30 idag. Frosten låg vit över fälten och solen strålade, så det var en magisk morgon som jag mötte. I början efter ett uppehåll blir det en hel del fräsande och spottande, men snart kände jag närmast renad av den friska luften.

Nu är det bara några dagar kvar innan min mellandagsutmaning startar. Jag ska försöka att klara av att genomföra Raphas årligen återkommande utmaning på STRAVA, nämligen Festive500. Detta innebär att jag ska avverka minst 50 mils cykling mellan julafton och nyårsafton.
Det var därför skönt att prova på lite kylslagen cykling imorse, eftersom det väntas bli kallare framåt mellandagarna som det ser ut just nu. Det väntas även rejält med snö några dagar innan nyår, vilket jag inte hoppas sätter stopp för möjligheten att klara av detta. Idag tror jag att jag fick till en bra runda på ca 3 mil, som jag vid dåligt väder kan cykla ca 3 varv för att klara av mina dagsmål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.