Cykligt lycklig vecka


Vilken skön avslutning på veckan jag fick idag, då det helt oväntat kom ett mail om CykelVasan 2015. Jag var en av dem som för en tid sedan blev tilldelad en sponsorplats av ICA som är en av sponsorerna till arrangemanget. När vi anställda fick anmäla vårt intresse, var det bara fråga om betalplatser. När jag fick reda på att jag fått en plats var jag bara glad att jag fått en, så man slapp hänga på låset när Cykelvasan hade det officiella släppet av platser.

Idag kom mailet med koderna och att det var dags att anmäla sig. Ett stort leende växte i ansiktet på mig när jag läste att man avslöjade att man hade fem fria platser och en av dem var min.

Min lunchpromenadbild

Det verkar vara min turvecka, för i onsdags var jag med och gick med i en lunchpromenad som ICA anordnade till förmån för Rosa Bandet. För varje person ur personalen som deltog i promenaden skänkte ICA 100 kr till Rosa Bandet. Jag tror vi var ett par hundra deltagare, så det blev nog en hel del. 

Om man under promenaden lade upp en bild på Instagram med en speciell TAG så kunde man vinna något hemligt pris från Cancerfonden. Vem hade ett meddelande, om inte jag från Cancerfonden att min bild var en av dem som vunnit.
Veckans cykling blev dels ett kort, men tokblött pass med MTB:n i onsdags och idag blev det ca 7 mils pendelcykling. Det blev alltså ett cykligt lyckligt slut på denna vecka.
Plaskvåt MTB-tur i skogen
Morgonens pendelcykling till jobbet. Det blev en klassisk Henrik Öijer bild.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.