SMACK, pang pang och cykelbränna

Vilken cykeldag vi haft idag på SMACK-rundan. Solen gassade och jag hade glömt smörja in mig med solskydd, så nu har jag snygg cykelbränna. Händerna är alltså delvis vita eftersom jag haft handskar på mig och sedan har vi den klassiska randen vid biceps. Benen har fått sig en ännu mer skönt ojämn solbränna. Där har solen tagit ovanför knäna och så på baksidan av vaderna. Jaja, så blir det om man är cyklist.

Jag, Jörgen och Jessica trampade iväg strax efter klockan 9 imorse och i början höll vi ett ganska bra tempo på 32 km/h. Sedan kom motvinden från helvetet som verkar förfölja mig på mina långrundor. I och med detta sjönk tempot och vi slutade på ett snitt på lite mer än 29 km/h efter våra 120 km.
SMACKrundan gick på magiskt vackra vägar i trakterna kring Märsta och Sigtuna. Loppet hade en variation av långa fina raksträckor och många hemska backar. Vet inte var det var, men idag kände jag verkligen att benen var med mig och jag kände mig inte slut i benen någon gång, även om det stundtals var jobbigt. Jag tror jag hade pang-pang ben idag!

På min sida på STRAVA kan du se dagens lopp.


Jörgen och Jessica ångar på

3 kommentarer

 1. Magnus Emanuel · maj 17, 2014

  Jupp jag hann med 2 smygfoton, varav ett misslyckat. Man får ju passa på de dagar man har styrkan med sig. Minns turen hos mig då ni var här och du och Robban bara swuschade fram.

  Gilla

 2. Jyrgomatic · maj 17, 2014

  Fast det här med att du helt obehindrat tog en bild vid det tillfället… hmm…. Stålhen!

  Gilla

 3. Jyrgomatic · maj 17, 2014

  Nämen, ett smygfotat foto. I like! Missade helt att du pysslade med sånt, men jag hade väl fullt upp med att ta en förning i DÖDSVINDEN! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.