Ny livförsäkring införskaffad

Tog en sväng förbi XXL idag efter jobbet som för övrigt var första dagen efter olyckan lördags. Det var härligt att träffa alla arbetskamrater, men jag måste erkänna att jag hade lite svårt att titta folk i ögonen när man tex var i personalrestaurangen eller när jag gick och handlade på ICA efter jobbet. Det känns som alla tittar fast de inte gör de.

Bästa upplevelsen var nog på XXL. Stod och tittade på alla hjälmar som hängde på väggen och provade den nya hjälm som jag tänkte köpa. Runt omkring mig var det en hel del barn stojade och som tittade på mig som om jag vore från rymden. Jag sa då att jag skulle köpa en ny hjälm eftersom den gamla gjort sitt i lördags som ni kanske ser, men huvudet är helt tack vare min förra hjälm. Plöstsligt blev det väldigt enkelt för deras föräldrar att få barnen att välja en hjälm. Hoppas bara de köpte en till sig själva också och inte bara till barnen. 

Min nya livförsäkring blev en Kask Mojito, en riktigt snygg italiensk hjälm som sitter makalöst skönt och som inte gör att man ser ut som champinjon. Den har fått bra betyg i flera tester också och sådant är viktigt tycker jag. Priser var 1 499 kr, vilket var lägre än flera utländska webbutiker som annars brukar vara mycket billigare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.