Kvällen innan Stockholm Marathon

Idag har lycka-till-imorgon-orden varit många både från arbetskamrater och vänner, vilket värmer lite extra varje gång man fått höra det. Det känns lite så att varje glatt tillrop man fått, gör att man kommer ha lättare att tänka positivt imorgon då det känns tungt.

Jag måste säga att det är lite pirrigt i magen ikväll, men det ska det vara så här dagen innan. Det är ju ändå strax över 4,2 mil man ska springa imorgon. Jag förstår verkligen att detta i mångas människors ögon är en omöjlig sträcka att ens försöka sig på. Bara så ni vet, tyckte jag också det när jag startade springa för ett par år sedan.
Jag har envist nött motionslöpning regelbundet sedan maj 2011 och gradvis förlängt distanserna och plötsligt en dag känns inte de 4,2 milen så skrämmande längre.

Imorgon står jag då där inne i Stockholm för andra gången. Väderprognosen ser perfekt ut temperaturmässigt (runt 18 grader), men dessvärre verkar det som vi får lite regn på eftermiddagen. Å andra sidan kan det var lite skönt.
För er som inte springer och inte har möjligt att åka in och heja på alla löpare, så sänder TV4 loppet med start från och med klockan 11.30. Heja mig imorgon med startnummer 10225, som siktar på att ta mig runt på 4 timmar och 30 minuter.


En kommentar

  1. Anonym · juni 1, 2013

    Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.