En vecka går fort när man har kul

Imorse sken solen och värmen började sakta återvända efter gårdagens regn. Det kändes underbart att få avsluta denna vecka med lite förmiddagscykling och fika innan det var dags att plocka isär våra cyklar och packa ihop dem inför hemresan.

Eftersom huset är beläget på ett berg, har vi inte riktigt känt behovet av att cykla så mycket distans, även om det är riktigt trevligt att göra det också. Cykelpassen denna vecka har varit en orgie i bergsintervaller och jag har lyckats skrapa ihop ca 20 mils cykling och ca 4 300 höjdmeter.

Igår var det ett riktigt bedrövligt väder, men då tog vi bilen till Ronda. Vi nådde inte ända fram dit på cyklarna häromdagen, på grund av att vi höll på att frysa ihjäl på vägen dit.

På vägen upp mot Ronda öste regnet ned och när vi kommit riktigt högt upp övergick regnet i snö.

Väl framme åt vi lunch på en riktig turistfälla till restaurang, men det var helt okej mat ändå. Sedan spanade vi in den vackra gamla bron mitt i stan och det enorma stup med vattenfall som man kunde se långt nere i mellan bergen från bron.

Vi gjorde också ett besök på den gamla tjurfäktningsarenan som delvis var ett museum numera.

Nu har vi landat i Sverige igen, trötta men nöjda efter denna spanienvecka. Även om jag haft något i kroppen som gjort att jag inte kunnat köra järnet med cyklingen, så har det varit en magiskt härlig vecka i huset på bergskanten.

Grädden på moset har varit alla underbara kompisar som jag varit med denna vecka: Johan Hübner, Robert Trouin, Robert Otterstål, Jörgen och Jessica Otterstål, samt Ali Ranji som bodde ett stenkast från oss.

Så tack för alla svettiga och frusna cykelturer, alla skratt och för att ni är just dem ni är. Ni är mina cykelstjärnor ⭐️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.