Julstök och julspring

Idag har jag haft en sådan där skönt avslappnad dag som började med att jag ägnade förmiddagen till att göra alla julsillar. I år blir det min starka och enligt mig jättegoda Senapssill, samt en Saffran och äppelsill som är de sillar som alltid står på vårt julbord. Sedan försöker jag att göra en ”ny” sill varje jul. I år blev det en Curry och mangosill, som vid första provsmakningen kan bli en ny favorit.

Efter att jag haft några över på spontanfika efter lunch, var det dags att griljera julskinkan. I år har jag satsat på en glad julskinka från en frispringande gris. När skinkan hade svalnat efter griljeringen, så provsmakade jag den och den var otroligt saftig. Därmed är mina åtagande inför julafton klara.
Innan middag tog jag mig en löprunda för få till någon kaloriförbrännande aktivitet så här dan för dopparedagen, innan jag hoppas på att bli miljonär med min bingolott ikväll 🤑
God Jul alla läsare

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.