När inte solen lyser rycker solstrålen ut

Den gula cykeltröjan har kommit och idag blev det en premiärtur i den. Jag var har alltid varit lite tveksam till färgen gul, men jag måste nog omvärdera det. Jag trivdes rätt bra i den när jag ålat in mig i den. Kände mig som en solstråle när jag trampade iväg och inte ens regnet kunde få mig på sämre tankar.

Igår köpte jag mig ytterligare lite nya cykelkläder. När jag igår satt på tåget och slösurfade på mobilen efter en härlig middag hos en kompis, hittade jag på Crafts webbshop ett kit med cykelbyxor och cykeltröja som Sofie Lantto designat åt Craft. De har ett grymt coolt kurbitsmönster med diverse cykeldetaljer i mönstret. Denna kollektion var det bara några få som kunde komma över förra året, då de kom. De delades ut till lite olika poppis cykelbloggare och jag dreglade och var smått avundsjuk varje gång man såg någon som lade upp bilder på dem.

Eftersom jag inte är en cykelbloggare som är sponsrad, blev jag väldigt glad när jag dök på detta klädkit igår kväll och till ett riktigt bra pris dessutom.

Foto: Craft Sportswear

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.