Beviset har anlänt och jag har fått en träningsrutin

Idag när jag tömde brevlådan låg det är extra speciellt och alldeles silverblankt kuvert där. Vad är det för spejsig reklam tänkte jag, tills jag såg att det stod Rapha Festive 500 på det. 

När jag öppnade det, så innehåll det mitt märke och bevis på att jag genomfört utmaningen att cykla 500 km mellan jul och nyår. Det fanns också ett med tygmärke som jag nu undrar vart jag sy fast det någonstans? 
Har du som också cyklat denna utmaning i år eller något annat år något tips på ställe att sätta det?
Annars är jag lite stolt över att jag nu fått till en träningsrutin som jag faktiskt håller. Varje måndag kör jag nu ett hårt gruppträningspass på lunchen. I måndags var det nog det bästa passet sedan jag började. 
Vi började med att köra två olika typer av skivstångsövningar som vi började med att göra tre repetitioner av, sedan ökade vi med tre repetitioner för varje varv. När första första sessionen var slut hade jag kommit upp i tjugoen repetitioner. Efter en kort paus körde vi fem armhävningar, följt av tio burpees och avslutade med femton knäböj. Sedan körde vi detta om och om igen tills man darrade som ett asplöv av utmattning.
Det är lite knepigt att beskriva hur jobbigt att sådant här pass är, men det känns verkligen att man tränar muskler som uppenbarligen legat i dvala en lång tid. 

2 kommentarer

  1. Magnus Emanuel · februari 17, 2016

    Snyggt! Det var ingen dum idé. Kanske stjäl den idéen 🙂

    Gilla

  2. Anders · februari 17, 2016

    Jag beställde en stickad mössa som passade med årets färger (2014) och sydde fast den på. jäkligt najs!

    http://happyride.se/forum/file.php/1/file=283579/filename=IMG_20151109_151056.jpg

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.